De ovale eettafel is mooi, praktisch en helemaal hot!

Ovale eettafels zijn helemaal hot en net even anders. In dit artikel kan je alles lezen over de prachtige designs en de praktische voordelen!

Wat voor een model eettafel heb jij thuis? De meeste huishoudens hebben hoogstwaarschijnlijk een rechthoekige eettafel in de woonkamer of keuken staan. En dat is met een reden. Rechthoekige tafels zijn praktisch doordat er meerdere personen aan kunnen zitten en de tafel eventueel tegen de muur aangezet kan worden. Maar wil je nu echt eens wat anders dan de buren? Ga dan voor de ovale eettafel. Ook dit model tafel is namelijk erg praktisch en helemaal hot!

Praktisch en zeer geschikt voor smallere ruimtes

Een ovale tafel is meer geschikt voor smallere ruimtes dan bijvoorbeeld de rechthoekige eettafel. De tafel is in het midden op zijn breedste punt en loopt smaller af naar de kop zijn kanten, je houdt dus wat ruimte over. Daarnaast heeft een ovaal model geen hoeken waar niemand aan wil zitten, meer zitruimte voor je gezin of bezoek dus!

Geen hoekbeschermers meer nodig met een ovale tafel

Voorkomen is beter dan genezen. Kinderen kunnen zich lelijk bezeren aan de scherpe hoeken van een eettafel en jij ook! Met een ovale eettafel is dat gewoonweg opgelost.

Ik wil graag een ovale eettafel, maar ik kan geen mooi design vinden!

Dat probleem lossen wij voor je op! Dutch Design Tables heeft al een aantal prachtige ovale tafels in het assortiment. Zit daar niets voor je bij? Dan laten we 'm gewoon voor je op maat maken. Een ovaal model tafel is ook erg trendy en een echte eye-catcher in huis. Ben jij op zoek naar een ovale eettafel? Dan ben je gegarandeerd bij Dutch Design Tables aan het juiste adres. De tafel op de afbeeldingen in dit artikel bijvoorbeeld is tafel Tafel eiken DREAUM Bellissima. Een massief eikenhouten blad dat verjongd is en behandeld met een subtiele whitewash. Strak, luchtig en super modern!