gratis NL verzending - levering binnen 1 tot 2 weken - showroom in Utrecht - 030 2671606 - maatwerk mogelijk
0 Cart
Added to Cart
  You have items in your cart
  You have 1 item in your cart
  Total

  Tafelexpert en ontwerper Jacques Mentrop

  Tafelexpert en ontwerper

  Jacques Mentrop (1970) is een van de ontwerpers die voor Dutch Design Tables tafelontwerpen maakt. Zijn stijl laat zich omschrijven als minimalistisch modern. Jacques houdt van mooie strakke vormen, niet te veel tierelantijnen, grote gebaren. “Een tafel gebruik je iedere dag, die moet gewoon helemaal top zijn, no compromises”. Belangrijk element in de ontwerpen van Jacques zijn comfort en plezier. Zijn motto is dat je van zijn ontwerpen een beter gevoel krijgt, wat je leven dagelijks kan verrijken. 

  Achtergrond

  Jacques Mentrop studeerde economie in Groningen en kwam na diverse internationale functies in de ict-wereld in aanraking met de uitdagingen van het meubelontwerpen. In 2008 nam hij een houtfabriek over waar hij jarenlang verantwoordelijk was voor de ontwerpafdeling. Deze houtfabriek zou later uitgroeien naar o.a. de merken DroomHout en Dutch Design Tables. 

  De kracht van een goed ontwerp

  Bij Dutch Design Tables vinden we het belangrijk dat je tafel niet alleen mooi is maar ook goed te gebruiken en duurzaam. Dat duurzame zit ‘m in het gebruik van de materialen. Dutch Design Tables werkt met mooie houtsoorten die voortkomen uit verantwoord bosbeheer. Maar ook de verwerking van hout als natuurproduct tot een stabiel en degelijk eindresultaat. Dat alles komt samen in een goed ontwerp. Jacques Mentrop ontwerpt door zijn gedegen kennis van hout uitsluitend tafels van zeer hoge kwaliteit waar je jarenlang plezier van kan hebben.

  Bekende tafelontwerpen

  Al vele mooie tafels heeft Jacques Mentrop over de tijd ontworpen. Bekend zijn de Elegante (2012), tafel Settanta (2015) en Bellissima (2017). Onder de merknaam DREAUM ontwerpt Jacques de komende tijd nog meer moois. Wij van Dutch Design Tables zijn erg blij met de exclusieve verkooprechten van dit uitzonderlijke merk. DREAUM tafels bestaat uit bekende en minder bekende designs die zich allemaal onderscheiden van de massa-productie die je elders ziet. En die lekkere natural touch, die maakt het af. Verrijk ook je leven en kies Dutch Design Tables!