gratis NL verzending - levering binnen 1 tot 2 weken - showroom in Utrecht - 030 2671606 - maatwerk mogelijk
0 Cart
Added to Cart
  You have items in your cart
  You have 1 item in your cart
  Total

  Als je een tafel van Dutch Design Tabels koopt, beloven we dat je echt geen spijt krijgt. Waarom dan? Gewoon dáárom!

  Wist je bijvoorbeeld al:

  Dat we al ruim 10 jaar ervaring hebben in de houtbewerking en met het maken van de mooiste houten meubels? Onze vakmensen maken de tafels van het merk DREAUM met een berg passie en allemaal op ambachtelijke wijze. Massaproductie kennen wij niet. Zo heb jij altijd een originele tafel in huis! Wij begrijpen heel goed dat je je nieuwe tafel, stoel of vloerkleed eerst even in het echt wilt bekijken en voelen. En dat kan! We hebben namelijk een showroom in Utrecht waar je 5 dagen in de week van harte welkom bent en ook nog eens gratis interieuradvies krijgt van onze professionals. Een vrijblijvende afspraak maken met dé specialist? Klik hier om 'm direct in te plannen! 

  Tafel eikenhout DREAUM Robusto

  Daarnaast zijn we een betrouwbaar bedrijf en hebben daarom een stempeltje gekregen van WebwinkelKeur. Dat betekent voor jou dat je gewoon lekker veilig kunt shoppen en te maken hebt met échte mensen. 

  En wist je al dat:

  Je je nieuwe aankoop wel 30 dagen lang mag uitproberen? Dus als je het toch niet mooi vindt passen in je interieur, geef je het gewoon weer aan ons retour. Uiteraard hebben we gratis bezorging in heel Nederland en heb jij het binnen 1 a 2 weken in huis. Met als klap op de vuurpijl behandelen wij de tafels met onze speciale Magic Mix! Dit is een ijzersterke matte laklaag die speciaal door ons ontwikkeld is. Zo hoef je niet meer bang te zijn voor vlekken en kringen, want even een doekje erover en je tafelblad is weer als nieuw! De lak zorgt er ook nog eens voor dat je tafel onderhoudsvrij is. Al deze voorwaarden, in combinatie met de beste kwaliteit hout, zorgen er ook nog eens voor dat je tafel waardevast blijft. Je nieuwe tafel zal niet kromtrekken, scheuren of andere gekke dingen doen. Onze vakmensen hebben stevige ijzers ingefreesd, zodat je zelfs op de tafel kunt dansen. 

  Zie je de ideale tafel niet in onze webshop staan? Wees niet getreurd! Wij maken namelijk ook tafels geheel op maat. Samen met jou bespreken we het ontwerp en de mogelijkheden. Mail, bel of kom langs voor meer informatie. Kortom, shoppen bij Dutch Design Tables is lekker simpel, snel en gewoon heel leuk!